5 ایده شام ​​BBQ که تابستان شما را درجه یک خواهد کرد

اگر تابستان گذشته منقل شما اضافه کاری کرد ، شما احتمالاً مشتاق آن هستید که در این فصل جرقه ایجاد کنید اما خواهان ایده های جدید شام BBQ هستید. (بله ، ما حد مجاز تعداد همبرگرهایی را که یک نفر می تواند در طول یک تابستان بخورد آزمایش کردیم.) خبر خوب این است که ، اگر می توانید یک چیز را کباب کنید ، تقریباً می توانید هر چیزی را کباب کنید. موفقیت غالباً به کیفیت مواد تشکیل دهنده شما خلاصه می شود – و تقریباً در صورت گوشت ، تقریباً تضمین شده باشد ، اگر به مدت کافی مارینا کنید. البته Big Barbecue Energy – اعتماد به نفسی که هنگام کار با آن کوره ایجاد می کنید – حیاتی است.

برای کمک به شما در آماده سازی وعده های غذایی خود از آشپزخانه و بیرون از منزل ، به دو استاد گریل فراتر از همبرگر و سگ ضربه زدیم: یک نویسنده کره ای کتاب آشپزی و یک وبلاگ نویس وگان. یکی از ایده های شام BBQ آنها را در زیر امتحان کنید.

داکگلبی

Dakgalbi ، مرغ تند کره ای ، یک غذای معطر است که همراه با طعم های تند است. برای Sue Pressey ، نویسنده ، آشپز ، و عکاس پشت کار آشپزخانه کره ای من، ظرف در قلب او جایگاه ویژه ای دارد. پرسی می گوید: “من تقریبا هر هفته که در کره بزرگ می شوم ، دکگالبی می خوردم.” “پدر و مادرم بیش از یک دهه صاحب یک رستوران دکگالبی بودند. این من را به یاد زادگاهم ، چونچئون می اندازد ، جایی که غذا از آنجا شروع شده است. “

دستور العمل پرسی شامل ران مرغ ، سیب زمینی شیرین ، هویج ، کلم ، پلو و کیک برنج است – به علاوه ، رب چیلی گوچوژانگ ، تکه های چیلی گوچوگارو و پودر کاری. اگر به ادویه حساس هستید ممکن است ظرف برای شما مناسب نباشد. اگر بتوانید از عهده گرما برآیید ، آن را اعتیاد آور می دانید. خود را هشدار داده شده در نظر بگیرید.

گوشت گاو Bulgogi

اگر غذای ملایم تری می خواهید ، دستور پخت و پز Bulgogi را ببینید. پرسی می گوید گرچه یک تصور غلط رایج درباره ادویه بودن تمام غذاهای کره ای وجود دارد ، اما این غذای شیرین دودی گاو چنین نیست. این به کیفیت گوشت بستگی دارد ، بنابراین بهترین قلم ها را از قصاب محلی خود بخواهید. پرسی می گوید: “Bulgogi دارای برش های اولیه گوشت گاو است.”

از گوشت خود به خوبی استفاده کنید و آن را خوب مارینار کنید. این روش ساده است ، اما شما می خواهید همه کادرها را علامت بزنید. Pressey می گوید: برش و کیفیت گوشت و ماریناد “همه در طعم نهایی کباب کره تأثیر می گذارد.” “آن را یک شب مارینیت کنید تا عطر و طعم آن بیشتر شود و گوشت را نیز نرم و لطیف کنید. من از گلابی یا سیب ناشی در مارینادم برای کمک به این فرآیند استفاده می کنم. “

لا گالبی

همچنین یک نوشیدنی خوشمزه از دنده های کوتاه کباب پز کره ای ، گالبی ، لطیف و شیرین را در نظر بگیرید. پرسی می گوید: “من این را به افرادی که تازه کار در غذاهای کره ای هستند توصیه می کنم ، زیرا تهیه آن بسیار آسان است و یافتن مواد خیلی سخت نیست.” به گفته وی ، این طعم ها برای کام اکثر مردم کار می کنند.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>