13 بهترین شراب طبیعی برای نوشیدن در سال 2021: ترکیبات آلی ، کم سولفیت ، بیودینامیک

به عنوان کسی که به طور ارادی 6٪ ABV bodega “محصول شراب” را در دانشگاه غرق می کرد ، بهترین شراب های طبیعی همیشه در ذهن من نبودند. طولی نکشید که من فارغ التحصیل شدم و به جوجه دو جفتی معامله گر جو ، و سپس به انواع مختلفی با ارتفاع بیشتر که آب انگور با شکوه فروشگاه گوشه گوشه شما را بسته بندی می کند ، می روم و به خانه می روم.

در حین قفل کردن ، نیویورک فروشگاه های شراب را مشاغل ضروری می دانست (و صادقانه بگویم ، دروغ کجاست؟) ، بنابراین من بهار سال گذشته در مناطق محله خود به طور منظم حضور داشتم. من یک ماهی هستم که اجازه می دهم بطری ها با من صحبت کنند و مطابق با آن انتخاب می کنم (اسمش را بگذارید آبپای تله پاتی باشد) ، اما دوست پسر من توصیه های بزرگی دارد ، و ما عاشق این شراب نارنجی ابر و کمی ترش شدیم که کارمندی به ما توصیه کرد یکشنبه در بروکلین. این عشق در آغاز جرعه Rodica Malvasia بود که به دنیای شگفت انگیز شراب طبیعی بد بو ، گاهی اوقات گازدار (معروف به گاز طبیعی یا به طور طبیعی گازدار) ، همیشه جالب شراب طبیعی بود.

درست مانند ترکیب علفی یونی یون ، گل مینا و هلو که Rodica در بطری تیره به نظر می رسد ، تعریف “شراب طبیعی” 100٪ روشن نیست. شراب طبیعی مفهومی است که متخصصان صنعت دائماً در مورد آن بحث می کنند ، بنابراین من به سراغ تعدادی از متخصصان رفتم تا بفهمم این چیست ، چه مزایایی دارد (نسبت به سایر شراب ها) و چه چیزهایی را باید هنگام خرید برای آن بخاطر بسپارید. پیش رو ، کمبود شراب طبیعی ، نوشیدنی مرسوم (که به قرن پانزدهم باز می گردد) ، به علاوه بهترین گزینه ها برای خرید آنلاین.

شراب طبیعی چیست؟

اولین چیزهای اول: حتی چیست؟ ویتنی پاپ ، ساملیای معتبر CMS و مربی شراب طبیعی ، آن را تجزیه می کند: “گروه جدید ، اصول طولانی مدت جنبش شراب طبیعی را رمزگذاری می کند: ساخته شده از انگور ارگانیک ، هیچ افزودنی یا تغییری در شراب ، مخمرهای بومی و حداقل سولفیت اضافه شده ” از آنجا که هیچ تعریفی که توسط دولت تنظیم شده باشد وجود ندارد ، یک پاسخ صریح وجود ندارد ، اما کارشناسان اتفاق نظر دارند که باید حداقل مداخله شود ، و همانطور که جوردن سالچیتو ، بنیانگذار Ramona اشاره کرد ، هیچ “چیزهای عجیب و غریبی که احتمالاً هرگز تصور نمی کردید اضافه شود به شراب (مواد کف کننده ، “جوهر بلوط” برای ایجاد بوی شراب از بلوط ، MegaPurple و غیره). “

وقتی از سوراخ پیچ در پیچ خرگوش شراب طبیعی پایین رفتم ، فهمیدم که چه تعداد ماده تکان دهنده ای که احتمالاً در گذشته از طریق نوشیدنی مصرف کرده ام – از ایزینگ گلاس (ماده ای که از مثانه های ماهی به دست می آید) گرفته تا سفیده و مواد نگهدارنده که به یک Hazmat واقعی احتیاج دارند طبق گفته سالچیتو کت و شلوار برای توزیع اولیه. جدا از لیست طولانی مواد مشکوک ، سطح سولفیت (که از واکنش شراب با اکسیژن جلوگیری می کند و از رشد باکتریهای ناخواسته جلوگیری می کند) یکی دیگر از جنبه های مهم شراب طبیعی است که به عقیده کارشناسان باید محدود شود. نگهدارنده چندان سیاه و سفید نیست. Salcito می گوید: “این به طور طبیعی در شراب و بسیاری چیزهای دیگر مانند زرده تخم مرغ و آتشفشان وجود دارد و همچنین از زمان امپراتوری روم در شراب سازی استفاده می شده است.”

با این اوصاف ، کمتر بیشتر است شراب سازان معمولی می توانند بیش از ده برابر گوگرد موجود در شراب طبیعی استفاده کنند که باعث می شود مزه شراب قابل پیش بینی و فاقد هرگونه رنگ و بویی باشد. پاپ می گوید: “شرابهایی که گوگرد اضافه یا کم (10-100ppm) ندارند ، خام و زنده هستند.” “من شراب را همانند غذا می بینم: اگر شراب سازی برای تثبیت شراب فروش نیاز به افزودن مقدار کمی گوگرد اضافی در بطری داشته باشد ، برای من مشکلی نیست.”

آیا شراب طبیعی همان شراب ارگانیک است؟

در حالی که شراب طبیعی همیشه ارگانیک است ، شراب ارگانیک همیشه طبیعی نیست. پاپ هشدار می دهد که از مارک های شراب “تمیز” که به استفاده از انگور ارگانیک متکی هستند ، مواظب باشید. او می گوید: “اصطلاح” شراب پاک “یک حیله بازاریابی است که به سمت مصرف کننده شیفته سلامتی سوق داده می شود و ادعاهای مشکوکی را مطرح می کند.” گرچه انگور ارگانیک حداقل شراب طبیعی است ، اما شراب سازان می توانند بعداً فرآیند تولید مواد مصنوعی را اضافه کنند – بنابراین نه ، اصطلاحات مترادف نیستند.

شراب بیودینامیک چطور؟

شراب طبیعی به کسانی که قصد دارند در مورد نوشیدن بیشتر مراقب باشند پاسخ می دهد ، در حالی که شراب بیودینامیک به کسانی که فکر می کنند کل فرآیند تولید شراب – از تاک تا بطری – بر اکوسیستم محل کار خود پاسخ می دهد ، پاسخ می دهد. رویه دوستدار سیاره و حیوانات ، “یک رویکرد جامع ، اکولوژیکی و اخلاقی در زمینه کشاورزی ، باغبانی ، غذا و تغذیه” ، آگاهی مصرف کننده فروزان را فراهم می کند ، با هدف “ترک زمین در شرایط بهتر برای نسل های آینده ، “همانطور که پاپ گفت. “گاوها ممکن است در زمین زندگی کنند تا کمپوست تولید کنند ، که برای بارور کردن انگور استفاده می شود. گوسفندان به جای ماشین آلات ، باغ انگور را هرس می کنند. بیودینامیک یک گام فراتر از کشاورزی ارگانیک است و رویکردی معنوی و اخلاقی را در پیش می گیرد و از تقویم قمری برای تعیین زمان کاشت ، هرس و برداشت استفاده می کند. “این بسیار با تمایل روزافزون به بهبود جامع اجتماعی و زیست محیطی مطابقت دارد. تأثیر آنچه را که شخص خریداری و مصرف می کند.

هنگام خرید شراب طبیعی به دنبال چه چیزی باشید؟

اگر در زندگی شراب خوش طعم تازه وارد هستید ، احساس گم شدن در گروه غرب وحشی آسان است. قبل از ورود به مغازه ، سوالات و ایده کلی کام خود را مانند مشخصات عطر و طعم ترجیح داده شده و میزان خشکی آن آماده کنید و به مغازه داران اجازه دهید تا شما را در مسیر درست هدایت کنند. اگر می توانید نام خانوادگی خود را با یک فرد خوش آب و هوا بدست آورید ، امتیازات پاداش می گیرید. Salcito پیشنهاد می کند: “من توصیه می کنم با یک خرده فروش یا ساملیایر که به او اعتماد دارید دوست شوید یا حتی یک یادداشت برای یک شراب ساز که مستقیماً تحسینش می کنید ، بفرستید.” “هیچ تضمینی وجود ندارد که آنها شما را به عقب بنویسند اما مطمئناً امکان پذیر است.”

یا ، هنگامی که بطری مورد علاقه خود را پیدا کردید ، پیشنهادات دیگری را از همان وارد کننده جستجو کنید. پاپ می گوید: “اگر به صورت انفرادی پرواز می كنید ، توسط وارد كننده خرید كنید.” یك شركت واردكننده شراب شرابهایی را به همراه خواهد داشت كه از نظر استاندارد ، سبك و دیدگاه آنها مطابقت داشته باشد. اگر یکی یا دو شراب واردکننده را دوست دارید ، به احتمال زیاد از نمونه کارهای دیگر آنها لذت خواهید برد. به دنبال “import by” در برچسب پشتی بگردید و شروع به یادداشت کردن افرادی که بطری های مورد علاقه شما را وارد می کند ، کنید. ” تحقیقات خود را به صورت آنلاین انجام دهید ، مکالمه داشته باشید و به اطلاعات موجود در برچسب ها توجه کنید.

باز هم باید گفت که فنی می تواند مبهم باشد و گرچه گواهی های آلی و بیودینامیکی وجود دارد ، اما ارزان نیستند ، بنابراین شراب سازان کوچک تر معمولاً پول نقد را برای دریافت گواهینامه دریافت نمی کنند. این مسئله ما را به مسئله دستیابی در صنعت شراب سوق می دهد ، موضوعی که به خودی خود موضوع مهمی است – اما اگرچه زنان و افراد رنگین پوست ممکن است در خط مقدم این صنعت نباشند ، اما آنها مطمئناً آنجا هستند.

مایکل بروکس ، مالک مشترک Bed Vyne Wine and Spirits ، یک فروشگاه متعلق به سیاه پوستان در Bed Stuy ، بروکلین ، تمام تلاش خود را در جهت اعتلای جامعه خود برای تصمیم گیری بهتر هنگام انتخاب شراب انجام می دهد. وی می گوید: “مجموعه Bed-Vyne با دقت تنظیم شده است تا تولیدكنندگان دسته كمی محصولات ممتاز را به بازار بیاورد ، در حالی كه منابع موجود را در محله حفظ می كند تا همه بتوانند از اقتصاد محلی پر جنب و جوش برخوردار شوند.”

بنابراین ، بهترین شراب های طبیعی کدامند؟

وقتی نوبت به تصمیم گیری در مورد بهترین شراب طبیعی برای شما می رسد ، یک دسته کوچک را انتخاب کنید ، کام خود را دنبال کنید و از ذهنیت سالسیتو به عنوان قطب نما استفاده کنید: “شرابهایی که خریداری می کنم ، می نوشم و تبلیغ می کنم آنهایی هستند که با شراب از شراب سازان تهیه می شوند خود را از طریق شراب ، ساخته شده با سولفیت کم ، تولید ارگانیک و بیودینامیکی بیان می کنند و به عنوان یک محصول کشاورزی تصور می کنند. ” با در نظر داشتن همه این موارد ، می توانید با برخی از توصیه های تایید شده توسط متخصص در زیر ، سفر شراب طبیعی خود را آغاز کنید.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>