مizaسس مکان ما شیزا شهید در تجارت آشپزخانه اختلال ایجاد می کند

از آن زمان ، او یک حرفه مأموریت محور را رقم زده است. سالهاست که متخصص ظروف آشپزی اکنون به عنوان یک کارآفرین و مدافع حقوق زنان نام خود را به دست آورده است. وی همچنین بنیانگذار صندوق Malala است که به دختران در سراسر جهان برای دسترسی به آموزش کمک می کند.

در سال 2019 ، شهید و دو بنیانگذار او شرکت ظروف آشپزخانه Our Place را با هدف رفع کمبود گزینه های آشپزخانه برای آشپزخانه های چند ملیتی آمریکایی و تبدیل برداشت های ما از ظروف استاندارد آشپزخانه ، مستقر کردند. پیش از آن بنیانگذار در مورد غذا ، شغل و چگونگی شکل گیری ظرفی که روزگاری 30000 نفر لیست انتظار داشت ، بحث می کند.


زرق و برق: روز را چگونه شروع می کنید؟

شیزه شهید: من می خواهم یکی از کسانی باشم که مانند “من مراقبه می کنم ، از ژورنال تشکر می کنم!” اما صادقانه از خواب بیدار می شوم ، ایمیل ها را چک می کنم و چای یربا ماته خود را می خورم – دوز کافئین مورد نیاز صبح من.

چه چهار منگنه همیشه در انبار شما وجود دارد؟

شرکت دیاسپرس زردچوبه ، روغن زیتون برایتلند ، نمک هیمالیایی صورتی پاکستانی و دانه های ریحان – که توخ مالانگا نیز نامیده می شود.

فکر می کنید چرا اینقدر موفق بوده اید؟

من فکر می کنم که من تمرین کرده ام که تمام تلاش خود را برای حضور نشان می دهم. در سنین جوانی فرصت داوطلب شدن و ایجاد تغییر را پیدا کردم. وقتی جوان هستید و می توانید حاضر شوید و چیزی را به کسی بدهید و ببینید که به او کمک کرده است ، برای شما باقی می ماند. من همچنین یاد گرفته ام که وقتی شما ظاهر می شوید ، هیچ تصوری ندارید که چه اتفاقی می افتد.

غذای مورد علاقه همیشه شما چیست؟

Roti ، هر روز ، تمام روز.

انگیزه شما در فضای ظروف آشپزی چیست؟

پاک کردن و گزینه های زیادی در دنیای آشپزی وجود دارد ، مخصوصاً وقتی صحبت از بسیاری از تکنیک ها و سنت های آشپزی و کشاورزی است که توسط جوامع رنگی متعلق ، اختراع و توسعه یافته اند. هرگز به ما اعتبار داده نمی شود.

شما 20 دلار وقت دارید تا در بازار کشاورزان هزینه کنید. چه میخری؟

میوه – انواع توت ها ، مرکبات ، هر فصل که باشد.

وعده غذایی یک هفته ای شما چیست؟

چیزی که سریع و آسان در Always Pan من شلاق خورد: کیتچاری ، یک املت مخصوص غذا یا کوفته هایی که در بخار صنوبر ما بخار می شود.

مکان ما همیشه بررسی شود

میان وعده مورد علاقه ظهر؟

من عاشق دانه های نیلوفر آبی ، ذرت بو داده ، و هالدی دوده هستم که یک لاته زردچوبه است.

هنگام آشپزی به چه چیزهایی گوش می دهید؟

من نصرت فاتح علی را می شنوم ، مشهور به قوالی هایش که موسیقی معنوی آسیای جنوبی است. من همچنین به هنوز در حال پردازش است پادکست و یک کتاب صوتی خوب. من در حال گوش دادن هستم از خراش توسط تمبی لاک.

چند منظوره Always Pan in terra-cotta (145 دلار)

اعتبار: جایگاه ما

چگونه در حرفه خود با طرد کنار آمدید؟

ما احتمالاً بیش از 300 بار رد شدیم ، فقط به دلیل وام تجاری برای Our Place از نظر سرمایه گذاران. من کارآفرینان دیگری را دیده ام که بسیار راحت تر از این چک می کنند. امروز موقعیت متفاوتی داریم و مشاغلی را ایجاد کرده ایم که ثابت کرده مردم از هر نظر اشتباه می کنند.

نکته ای در مورد طرد شدن که باید به خاطر بسپارید این است که اگر س notال نمی کنید ، این نیز نوعی طرد شدن است. هر بار که به سراغ آن سرمایه گذار یا کارفرمای بالقوه نرفته اید و نمی گویید ، “سلام ، من یک کار می خواهم” یا “من می خواهم شما در کار من سرمایه گذاری کنید” ، یا “من دوست دارم شما با من در این مجموعه شریک شوید “- هر وقت از شما نپرسید نیز منفی است. من فکر می کنم ما تمایل داریم که در همه زمان هایی که نرفته ایم ، کم اهمیت جلوه دهیم و خود را در آن جا قرار دهیم و بارهایی را که می شنویم و نه می شنویم ، بیش از حد تأکید کنیم.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>