میشل لوپز می تواند به همه آموزش دهد که کلوچه های شکلاتی کاملاً نانوایی درست کنند

حالا ، او هر دستور العمل را می نویسد تا بتواند با یک تازه کار کامل دنبال شود – اساساً ، او فک کردن را غیر ممکن می کند. و به طور یکسان ، هر دستور العمل به قدری منظم و منظم سازمان یافته است که نانوایان باتجربه نیز به راحتی می توانند از موارد اضافی صرف نظر کرده و به الک بپردازند. این معادل پخت زمانی است که مربیان تمرین گزینه های مختلف اصلاح را ارائه می دهند.

زرق و برق با میشل لوپز برای صحبت در مورد شکلات و موارد دیگر برای بخش دیگری از کتاب “چگونه در خانه غذا می خورم” نشست.

سه کالای اصلی که همیشه در شربت خانه ام دارم

شماره یک چیزی که همیشه دارم کره است – من مخصوصاً کره Land O’Lakes دارم. می توانید آن را در هر سوپرمارکت پیدا کنید. بسیار خوب است. و اگر می خواهید کمی فانتزی بروید ، Vermont Creamery کره خیلی خوبی درست می کند ، این همان چیزی است که من می خواهم غوطه ور شوم.

وانیل علاوه بر شکلات بسیار خوب ، راز بعدی پخت و پز است. اگر می خواهم سر و صدا کنم ، به سراغ نیلزن ماسای فانتزی می روم ، اما این کمی از جنبه گران قیمت است ، بنابراین در واقع من زیاد به عصاره وانیل Costco اعتماد دارم ، که فکر می کنم کیفیت بسیار خوبی دارد و در واقع قیمت مناسبی دارد.

البته من همیشه آرد در دست دارم و در مورد آرد که کمی در نانوایان غیرمعمول نیست ، انتخاب نمی کنم – من می دانم که برخی از نانوایان بر اساس انواع آرد زندگی می کنند و می میرند – اما من آرد مدال طلا را دوست دارم ، این همان چیزی است که من هنگام استفاده از آن استفاده کردم در حال تهیه دستور العمل های کتاب آشپزی من بود.

چیزی که در حین پخت گوش می دهم

من هنگام پخت به یک جریان ثابت موسیقی گوش می دهم! وقتی در سکوت در حال پختن هستم احساس عجیب می کنم ، احساس می کنم چیزی کم شده است – من می خواهم صحنه را تنظیم کنم. احساس می کنم قصد دارم خودم را اینجا افشا کنم ، اما آلبوم اولیویا رودریگو را به طور مکرر گوش می دادم! وای خدای من خیلی خوبه این باعث می شود من پیش بروم.

دستور مورد علاقه من

این همیشه تغییر می کند ، اما من این دستور العمل کلوچه بلوبری واقعا خوب را داشتم که سال گذشته کمی ویروسی شد. آنها مبتنی بر Levain Bakery ، یک نانوایی واقعاً معروف در شهر نیویورک هستند که به خاطر کلوچه های ضخیم و شکلات خرد شده معروف است. من قبلاً در آن محله زندگی می کردم و به خدا سوگند بهترین چیز کوکی ها نیست. چیزی که برای رسیدن به آنجا کلوچه های زغال اخته آنهاست. آنها بسیار بلند و بسیار گنبدی هستند – به نظر می رسد مانند تعریف فرهنگ لغت مافین بلوبری هستند. آنها روی آنها شکر می پاشند ، بنابراین قسمت بالای آن تقریباً شبیه کرم برلو است.

من از نیویورک دور شدم و واقعاً دلم برای کلوچه هایشان تنگ شده بود! من مدت زمان زیادی را صرف تماشای اینستاگرام Levain و تماشای داستان های اینستاگرامی آنها کردم ، زیرا آنها پشت صحنه نحوه تهیه مافین خود را نشان دادند و من مانند این بود که “فکر می کنم می توانم این موضوع را کشف کنم.” بنابراین من به چیزی دست یافتم که بسیار از دستور مافین آنها الهام گرفته است و من آن را خیلی دوست دارم.

چیزی که من بیشتر در طی همه گیری پختم

من قصد دارم خودم را اینجا دوباره افشا کنم همه کسانی که در طی همه گیر شدن به پخت و پز می پرداختند یا کار خمیر مایه را انجام می دادند یا کار نان موز را انجام می دادند. من بلافاصله استارتر مایه ام را کشتم! فقط برای من نبود – این چیزی که باید هر روز تغذیه می کردم؟ به سختی می توانستم خودم را تغذیه کنم! در عوض ، من در آغاز تقریباً هر هفته نان موز می پختم. الان حداقل حداقل هر ماه هنوز آن را درست می کنم. خیلی راحت است به هر حال ما در خانه مقدار زیادی موز می خوریم بنابراین همیشه مقداری مانده مانده داریم ، و ریختن داخل موزهای ناخالص و تهیه نان موز بسیار آسان است.

ابزار آشپزخانه مورد علاقه من

این در reg نیز تغییر می کند ، اما در حال حاضر محبوب ترین مورد آشپزخانه من ، و این یک کلیشه کوچک است ، میکسر KitchenAid من است. از زمان شروع همه گیری ، من به دلیل انجام نسخه های کوچک دسته کلاسیک شناخته شده ام – این فقط ما دو نفر در خانه هستیم ، بنابراین شروع به کوچک کردن بسیاری از دستورالعمل های معمول خود کردم که برای 2-4 نفر به اندازه کافی جواب می داد. من نسخه مینی مخلوط کن را تهیه کردم و برای دستور العمل هایی که درست می کنم فقط چهار کلوچه یا چهار کلوچه شکلات درست می کند بسیار عالی است ، زیرا خمیرها و خمیرها خیلی کوچک هستند.

مخلوط کن پایه کوچک KitchenAid® Artisan با کوبنده Flex Edge

هدیه رفتن به میزبان

بسیار خوب ، من همیشه نوعی خمیر کلوچه در فریزر خود دارم. تهیه خمیر کوکی در خانه بسیار مناسب است ، به خصوص اگر در یک خانه کوچک باشید ، زیرا بسیار خوب یخ می زند. من معمولاً یک دسته از خمیر کلوچه درست می کنم که احتمالاً 16-24 کلوچه درست می کند ، اما فقط 2-4 کلوچه می پزم و بقیه را فریز می کنم. من دوست دارم دستور العمل های جدید کوکی ها را امتحان کنم ، آنها احتمالاً همان چیزی هستند که من دوست دارم خودم را بیشتر از همه بپزم. بنابراین آنچه در نهایت اتفاق می افتد این است که چند ماه بعد ، من در فریزر خود نگاه می کنم و شش تا 10 خمیر کلوچه مختلف دارم. من دسته ای از آنها را پخته و در جعبه های کوچک قرار می دهم و این هدیه میزبان من است ، جعبه های کمی متنوع. مردم مانند این هستند: “وای باورم نمی شود ، این را برده داری!” و من مثل “آره! کاملا. من کردم.”

چیزی در لیست پختن من است

Claire Saffitz ، که یکی از قهرمانان آشپزی من است ، چندی پیش یک ویژگی بزرگ در مورد تهیه کروسان در خانه داشت. این چیزی است که من هنوز نتوانسته ام از پس آن برآیم زیرا نوعی مسئله زمانبر است. او این ظاهر را به وجود آورد – نمی خواهم بگویم او این کار را آسان جلوه می دهد ، زیرا این روند آسان نیست! اما او بسیار کامل است. من خودم از آن بعنوان یک فرد کامل قدردانی می کنم. احساس می کنم — بالاخره قصد انجام آن را دارم! این سالی است که من در خانه کروسان درست می کنم! و سپس من هر هفته به دستور العمل نگاه می کنم و مثل “شاید هفته آینده” هستم.

غذای مورد علاقه من نیز طبخ می کند

من بیشتر از همه دوست دارم که صبحانه را بپزم ، فقط به این دلیل که کمتر احساس خستگی می کنم. بعد از یک روز طولانی کار ، نمی خواهم شام بپزم ، نوعی کشیدن است. در حالی که احساس می کنم یک چیز خوش بینانه و امیدوار کننده در صبحانه وجود دارد. من یک فرد صبحانه خوش طعم هستم زیرا برای پختن خودم شیرینی های زیادی می خورم ، بنابراین وقتی خودم صبحانه درست می کنم در سمت سالم است ، مانند املتی با آووکادو. این باعث می شود که من پیش بروم. من علاوه بر کیکی که می خواهم آزمایش کنم ، چیزی در شکمم پیدا می شود.

سایر برنامه های پخت من دوست دارم

Zoë Bakes یکی دیگر از قهرمانان شخصی من است – او یک شیرینی پز آموزش دیده است و این داستان های واقعاً شگفت انگیز اینستاگرام را دارد که گام به گام شما را به شما نشان می دهد ، این روزها معمول است ، اما دستور العمل هایی که او ایجاد می کند ، مانند شیرینی های مرتفع است . او یک آلاسکا پخته دارد که دارای سه لایه مختلف بستنی در داخل آن است و آن را در مرنگ پوشانده و با شعله غول پیکر آن را آتش زده است! و او فقط مرحله به مرحله از آن عبور می کند.

دوست من Adrianna Adarme از یک آشپزخانه دنج ، اینستاگرام او برای من بسیار الهام بخش است – او این حلقه های فوق العاده را دارد و این فیلم های بسیار شگفت انگیز سریع و آسان هضم غذای خود را انجام می دهد. او یکی برای tacos birria دارد که در آن tacos را از هم جدا می کند و آنها فقط آن پنیرهای رشته ای را دارند ، بسیار شگفت آور است.

جنی سینگر نویسنده ستاد Glamour است. تو می توانی دنبالش کن در توییتر.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>