
· 1 سر کاهو کره ، آبکشی و خرد شده
· 1 فنجان گریپ فروت ، پوست کنده و برش خورده
· 1 فنجان دانه انار ، شسته شده
· 2 عدد آووکادو ، پوست کنده و برش خورده
· 1 فنجان پسته ، پوسته پوسته شده
· نمک کوشر و فلفل تازه آسیاب شده ، به دلخواه
برای پانسمان ویینگرت دانه خشخاش
· 3 قاشق غذاخوری آب آهک تازه
· 3 قاشق غذاخوری آب پرتقال تازه
· 2 قاشق غذاخوری آب گریپ فروت تازه
· 1 قاشق چایخوری. خردل دیژون
· ¼ آووکادو ، پوست کنده و خرد شده
· 1/3 فنجان روغن آووکادو
· 1 قاشق چایخوری. عسل
· 1.5 قاشق چایخوری دانه خشخاش
· نمک کوشر و فلفل تازه آسیاب شده ، به دلخواه
دستورالعمل ها
1. کاهو کره را بشویید و خرد کنید و در یک کاسه بزرگ سرو قرار دهید.
2. گریپ فروت و آووکادو را پوست بگیرید و ورقه ورقه کنید ، به ظرف اضافه کنید.
3. دانه های انار را بشویید و به ظرف اضافه کنید.
4. پسته پوسته شده را به کاسه اضافه کنید.
5. در یک کاسه یا مخلوط کن جداگانه ، آب آهک ، پرتقال و گریپ فروت را با خردل ، آووکادو و عسل مخلوط کنید. روغن را به آرامی مخلوط کنید تا مایه خامه ای شود. دانه های کوکنار را هم بزنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید ، تا مزه دار شود.
6. سس را روی سالاد اضافه کنید و آنرا پرتاب کنید.
7. نمک کوشر و فلفل تازه آسیاب شده را اضافه کنید ، تا مزه دار شود.
8. به صورت سرد و تازه سرو کنید.
Leave a reply