سالاد تابستانی مورد علاقه نینا دوبروف و جولیان هوف با روزبه عالی می شود

· 1 سر کاهو کره ، آبکشی و خرد شده

· 1 فنجان گریپ فروت ، پوست کنده و برش خورده

· 1 فنجان دانه انار ، شسته شده

· 2 عدد آووکادو ، پوست کنده و برش خورده

· 1 فنجان پسته ، پوسته پوسته شده

· نمک کوشر و فلفل تازه آسیاب شده ، به دلخواه

برای پانسمان ویینگرت دانه خشخاش

· 3 قاشق غذاخوری آب آهک تازه

· 3 قاشق غذاخوری آب پرتقال تازه

· 2 قاشق غذاخوری آب گریپ فروت تازه

· 1 قاشق چایخوری. خردل دیژون

· ¼ آووکادو ، پوست کنده و خرد شده

· 1/3 فنجان روغن آووکادو

· 1 قاشق چایخوری. عسل

· 1.5 قاشق چایخوری دانه خشخاش

· نمک کوشر و فلفل تازه آسیاب شده ، به دلخواه

دستورالعمل ها

1. کاهو کره را بشویید و خرد کنید و در یک کاسه بزرگ سرو قرار دهید.

2. گریپ فروت و آووکادو را پوست بگیرید و ورقه ورقه کنید ، به ظرف اضافه کنید.

3. دانه های انار را بشویید و به ظرف اضافه کنید.

4. پسته پوسته شده را به کاسه اضافه کنید.

5. در یک کاسه یا مخلوط کن جداگانه ، آب آهک ، پرتقال و گریپ فروت را با خردل ، آووکادو و عسل مخلوط کنید. روغن را به آرامی مخلوط کنید تا مایه خامه ای شود. دانه های کوکنار را هم بزنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید ، تا مزه دار شود.

6. سس را روی سالاد اضافه کنید و آنرا پرتاب کنید.

7. نمک کوشر و فلفل تازه آسیاب شده را اضافه کنید ، تا مزه دار شود.

8. به صورت سرد و تازه سرو کنید.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>