دستور پخت خانگی اسپند آمبر میدتندر یک سنت خانوادگی است

یکی از “شدید” ترین خاطرات او از پای پکن زمانی است که او وظیفه پخت غذای شکرگزاری را به تنهایی بر عهده داشت. او می گوید: “مادرم روز شکرگزاری را انجام می داد و او چهارشنبه قبل یک عمل جراحی فوری دندانپزشکی انجام داد.” “بنابراین ما پنجشنبه از خواب بیدار می شویم و مادرم می گوید:” کهربا روی تو است. ” او گفت: “متأسفم ، اما شما باید روز شکرگزاری را انجام دهید.” من 16 ساله بودم و او می گفت: “فقط برو” من یک روز شکرگزاری کامل انجام دادم و من و پدرم زود پایها را شکستیم – این کار ما بود. ما می گفتیم ، “اگر ما مسئول شکرگزاری هستیم ، ابتدا دسرها اولویت دارند.” به یاد دارم وقتی به هوش آمد ، می گفت: “پای کجا رفت؟”

عشق میدندر به دسرها در سنین پایین شروع شد. او مادرش را در آشپزخانه تماشا کرد و سرانجام به تنهایی شروع به آزمایش کرد. او اعتراف می کند: “من فکر می کنم با افزایش سن ، از وعده های غذایی قدردانی می کنم زیرا آنها فرهنگ زیادی را نشان می دهند.” “میزبانی و تغذیه مردم و مراقبت از بدن آنها بسیار پرطرفدار است. فکر می کنم با افزایش سن به آشپزی معمولی علاقه مند می شوم. وقتی دبیرستان بودم … روزی را که از خواب بیدار شدم و تصمیم گرفتم که عاشق نان پزی هستم ، به خاطر نمی آورم. اما مطمئناً روزی بود که از خواب بیدار شدم و تصمیم گرفتم که عاشق پختن غذا هستم. “

بعنوان بخشی از زرق و برقسری در حال انجام آن چیزی که من همیشه می پزم ، او دستور پخت مواد پنهانی مادرش را با ما به اشتراک می گذارد ، که در ابتدا توسط پدربزرگش ایجاد شده بود!

پای اسفنجی خانگی امبر میدونددر

پوسته پای

عناصر

1 فنجان ، به علاوه یک مشت آرد همه منظوره

½ قاشق چایخوری نمک

⅓ فنجان کره سرد ، به قطعات inch اینچی برش دهید

3-4 قاشق غذاخوری آب یخ

دستورالعمل ها

آرد و نمک را در یک کاسه متوسط ​​مخلوط کنید. کره را با دو چاقوی کره و سپس چنگال له کنید ، تا زمانی که مخلوطی مانند نخود فرنگی ایجاد شود. هر بار یک قاشق آب یخ بپاشید و با چنگال آن را روی میز بریزید تا آرد فقط مرطوب شود (در صورت لزوم می توان با قاشق آب بیشتری اضافه کرد).

شیرینی را به شکل توپ درآورید ، سپس روی یک سطح گرد که روی آن کمی آرد پاشی شده است ، ورز دهید. در کیسه ای تولید شده که مجدداً کار می کند ، هوا بپیچید و حدود یک ساعت در یخچال بگذارید تا خمیر سرد شود ، اما خیلی سفت نباشد.

پوسته را با وردنه ای که آرد پاشی کرده اید پهن کنید و سپس با استفاده از وردنه خمیر را به یک تابه شیشه ای بریزید.

پر کردن پای

عناصر

1 فنجان شربت ذرت

3 عدد تخم مرغ

⅔ فنجان شکر

2 قاشق غذاخوری کره (آب شده اما داغ نیست)

½ قاشق چایخوری عصاره وانیل واقعی

1 قاشق چایخوری. عصاره بادام خالص

2 فنجان هویج

پوسته پای پخته نشده (9 اینچی) (یا پوسته پای منجمد)

دستورالعمل ها

فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.

تخم مرغ ها را (نه زیاد) مخلوط کنید ، سپس شکر ، کره و عصاره ها را با هم مخلوط کنید. نیمی از پکن را اضافه کنید.

داخل پوسته پای را پر کنید.

باقیمانده پکن ها ، یک عدد پیکان را در مرکز پای بالای پر کننده قرار دهید ، سپس بقیه را در مرکز دایره ای از مرکز تا لبه قرار دهید.

55 تا 70 دقیقه (بسته به ارتفاع و نوع حرارت فر) ، روی قفسه مرکزی فر بپزید.

پائولینا جین آیزاک ویراستار و نویسنده مستقر در فیلادلفیا است.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>