آیا سوشی سالم است؟ متخصصان تغذیه وزن می کنند

سوشی با داشتن مواد اولیه تازه و رنگی که از نظر زیبایی به صورت رول های کوچکی که رضایت بخشی به آن دارند ترتیب داده می شود ، یک هنر آشپزی واقعی است. اما آیا سوشی سالم است؟ به گفته متخصصان تغذیه ثبت شده ، در حالی که غذای ژاپنی می تواند منبع پروتئین ، فیبر و امگا 3 باشد ، سلامت آن به کیفیت ماهی ، مقدار سس سویا و اندازه سهم بستگی دارد.

اول ، اصول اولیه: سه نوع اصلی سوشی وجود دارد. “سوشی Nigiri جایی است که یک شکل مستطیل شکل برنج پیدا می کنید و یک تکه ماهی در بالای آن قرار دارد. سوکی ماکی رول هایی است که مواد تشکیل دهنده آن در وسط و بسته بندی نوری در خارج است. ساشیمی ماهی نازک است و فاقد برنج است. ”می گوید: مه ژو ، RD ، LDN. “به طور معمول ماکی سوشی رول است که ممکن است شامل سس یا مواد سرخ شده باشد و می تواند تعداد کل کالری را تغییر دهد.” ماکی سوشی سنتی شامل غذاهای دریایی ، سبزیجات و برنج سرکه ای است که در یک بسته بندی جلبک دریایی (نوری) نورد می شود. زو می گوید ، اگرچه ممکن است جایی برای مواد کمتر سالم (میگوی tempura) در رول های ماکی وجود داشته باشد ، سوشی هنوز هم می تواند در یک سبک زندگی سالم گنجانده شود.

ما از متخصصان تغذیه خواستیم که “آیا سوشی سالم است؟” سالم ترین روش های خوردن آن را س questionال کنید و به اشتراک بگذارید.

نوع و کیفیت ماهی اهمیت دارد

به گفته نور زیبا ، RDN ، CLT ، یک متخصص تغذیه عملکردی که متخصص اختلالات گوارشی است ، ارزش غذایی سوشی به کیفیت ماهی بستگی دارد. وی می گوید: “شما باید سوشی را از رستورانی تهیه كنید كه ماهی را از منابع با كیفیت بالا تهیه می كند زیرا هنگام خوردن ماهی خام خطر ابتلا به انگلی وجود دارد.” (به همین دلیل ، “زیبا” می گوید: “زنان باردار باید از مصرف سوشی خام خودداری کنند و افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف یا مشکلات گوارشی هستند ممکن است از اجتناب از سوشی خام سود ببرند.)”

سوشی به دلیل داشتن ماهی منبع بسیار خوبی از امگا 3 است. این اسیدها از سلولهای مغزی پشتیبانی می کنند ، مطالعات نشان می دهد که آنها می توانند در برابر تخریب نورون در بزرگسالان مسن محافظت کنند. خبر خوب این است که اکثر انواع ماهی ها سرشار از پروتئین و امگا 3 هستند ، اما کدام یک بیشترین مزایای سلامتی را دارد؟ زو می گوید: “ماهی های چرب مانند ماهی آزاد دارای مقادیر بیشتری امگا 3 ضروری هستند که از سلامت قلب و پوست ما حمایت می کنند و در مقایسه با ماهی های دیگر مقدار جیوه کمتری دارند.”

به گفته والری آگیمن ، متخصص تغذیه ثبت شده در واشنگتن ، ماهی تن همچنین یک انتخاب سالم است. آگیمن می گوید: “تن ماهی یکی دیگر از ماهی های چرب است که سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 ، ویتامین های گروه B و مواد معدنی مانند سلنیوم است.” او همچنین میگو را توصیه می کند. “میگو دارای این فواید سلامتی است اما از نظر کالری و چربی کمتر است.”

برنج قهوه ای در مقابل برنج سفید

برای درک ارزش غذایی آنچه در دهان خود ظاهر می کنید ، درک تفاوت بین برنج قهوه ای و برنج مفید است. طبق گفته دانشگاه هاروارد ، برنج قهوه ای یک دانه کامل است که شامل سه قسمت است: جز outer خارجی ، فیبر بسته بندی شده (سبوس) ، هسته (جوانه) و لایه میانی (اندوسپرم). (“قهوه ای” در واقع یک چتر برای برنج غلات کامل است که می تواند به رنگ قرمز ، سیاه و بنفش باشد.) برنج قهوه ای فیبر بیشتری دارد و به همین دلیل طبخ و جویدن زمان بیشتری می برد.

برنج سفید یک دانه تصفیه شده است ، به این معنی که لایه های سبوس الیافی و جوانه ها جلا داده شده اند و فقط لایه میانی سفید باقی مانده است. این فرآیند برخی از مواد مغذی را از بین می برد ، به این معنی که اگر مراقب سلامتی باشید ممکن است سوشی برنج قهوه ای را انتخاب کنید.

“برنج قهوه ای کمی مقوی تر از برنج سفید است. این فیبر ، ویتامین های گروه B و مواد معدنی بیشتری مانند منیزیم و منگنز دارد. ” “سوشی به طور سنتی با برنج سفید تهیه می شود و احساس می کنم لذت بردن از سوشی با برنج سفید کاملاً خوب است. می توانید در وعده های دیگر برنج قهوه ای بخورید. “

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>